top of page

Werkplek

Veilig, productief en altijd verbonden: jouw complete online werkplek.

Werk productief, waar je ook bent. Thuis, op kantoor, onderweg of op een strand in de Bahama's. Samenwerken op afstand, via de Cloud. Communicatie is veilig dankzij onze veiligheid procedures/ applicaties. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, binnen handbereik. Kies voor een complete en flexibele werkplek die met jouw bedrijf meegroeit.

Deze werkomgeving creëren wij, afgestemd op jou.

Veiligheid en toegankelijkheid

Hybride werken wordt steeds populairder, maar helaas neemt ook de dreiging van cyberaanvallen toe. Digitale veiligheid is daarom van cruciaal belang, maar dit mag niet ten koste gaan van de gebruikerservaring.

Gelukkig kunnen veiligheid en gemak hand in hand gaan. Achter de schermen zorgen automatische processen en procedures voor de beveiliging van de digitale werkplek, zonder dat de gebruiker dit opmerkt. 

Elke medewerker heeft toegang tot wat hij of zij nodig heeft, terwijl documenten die niet voor hen bedoeld zijn onzichtbaar blijven. Dit voorkomt dat gevoelige informatie in verkeerde handen terechtkomt.

Digitaal beveiligingssysteem
Cloud 

Wij verzorgen een soepele migratie naar de Cloud en beheren alle bedrijf applicaties veilig in de Cloud.  Wij verzorgen de nodige infrastructuur (zoals kabels, wifi, firewalls, etc.). Ook het beheer van data opslag nemen wij voor je op. Zo kan jij je volledig focussen op wat echt telt.

Gegevenswolk
Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de fundamenten van jouw werkplek. Zo biedt het alle nodige Microsoft diensten van office apps als Excel en Word tot Sharepoint en teams om de online samenwerking te ondersteunen. 

1711113959360_e=1717632000&v=beta&t=CRG7
Hardware

Wij voorzien  alle nodige hardware; laptops, wifi routers, servers, firewalls, etc.

Samen bekijken we jouw behoefte en vullen we aan waar nodig. Onze IT-infrastructuur experten zullen steeds de beste adviezen geven zodat jij zorgeloos aan de slag kan. 

Wij hebben het Dell gold partnership ontvangen, wat onze deskundigheid en ondersteuning die wij onze klanten bieden symboliseert . Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en tegemoet te komen aan hun voortdurend veranderende technologische behoeften.

VoIP Telefonie

VoIP, oftewel Voice over IP, maakt eenvoudigweg bellen via internet mogelijk. In plaats van traditionele telefoonlijnen te gebruiken, bevindt jouw telefooncentrale zich in de cloud. Hierdoor ben je niet langer gebonden aan vaste locaties en heb je alleen een internetverbinding nodig om bereikbaar te zijn voor jouw zakelijke communicatie.

De grote voordelen hiervan zijn: geluidskwaliteit, kostenbesparend, hybride werken, eenvoudige uitbreidbaarheid.

Callcenter-headset
MeetingBar-Lifestyle+(2).jpg
Meeting Room

Om de grote hoeveelheid afstandswerkers te ondersteunen, behoren video- en deelmogelijkheden tot de minimumvereisten van iedere vergaderruimte.
Vergaderen met klanten, leveranciers of collega's die zowel thuis als op kantoor werken is een complexe uitdaging.
Doormiddel van een professionele meeting room wordt dit kinderspel!

Wij geven u graag nog wat meer uitleg hoe een meeting bar een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.
360IT-WEB-CONTACT
bottom of page