heel veel sloten

IT-beveiliging

Data is de motor van uw bedrijf en het is dan ook belangrijk dat u kiest voor degelijke IT-beveiliging. Het passeert een complex systeem van netwerken, IT-infrastructuur en software en dient continu voorzien te zijn van IT-bescherming. Ons team van ervaren en gedreven Security- en IT-specialisten stroopt de mouwen op om uw bedrijf te helpen voldoen aan die strenge beveiligingsnoden voor uw IT-bescherming. Dat kan gaan van noodzakelijke security services tot meer geavanceerde oplossingen.

Welke IT-beveiliging garanderen we?

Bij 360IT bieden wij tal van beveiligingsservices waarmee we zorgen voor een optimale IT-bescherming. Ons IT-bedrijf zorgt voor de IT-beveiliging van tal van online programma’s. Wij hebben onder andere de perfecte tools om uw e-mail te beveiligen tegen cyberaanvallen. Hetzelfde kunnen we doen voor uw hele IT-infrastructuur met ons vulnerability management. Met onze IT-bescherming en assetmanagement zorgen wij voor de volledige bescherming en analyse van alle IT-producten die gelinkt zijn aan uw bedrijf. Zelfs externe computers die met uw netwerk verbonden zijn kunnen wij van IT-beveiliging voorzien met onze Endpoint protection.

Kies voor veiligheid

Wilt u ons bedrijf inschakelen voor de IT-beveiliging van uw bedrijf? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Dat kan door te mailen naar support@360it.be of door even te bellen naar het nummer +32 9 283 06 90. Onze medewerkers proberen u bij te staan en het beste advies te geven rond uw IT-bescherming. U kunt ook altijd langskomen in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent om daar meer te weten te komen over ons beveiligingsbedrijf en te kijken wat alle opties zijn om de IT-beveiliging in uw bedrijf te waarborgen.

Total Email Protection

91% van de cyberaanvallen beginnen met een email

Vulnerability Management

Bescherming van IT-infrastructuur tegen cyberaanvallen door een systematische aanpak.

 

Security Health Check

Evalueer hoe ver je staat met de beveiliging van je IT infrastructuur en krijg een overzicht van wat op punt staat en wat nog voor verbetering vatbaar is.

Security Assessements

Laat uw beveiliging testen en zorg dat alles up-to-date is. Wij analyseren alle kwetsbaarheden in uw systeem om ze daarna extra te beveiligen.

Red Teaming

Via een actieve en gerichte gesimuleerde aanval gaan wij na of de beveiling van uw systemen voldoende zijn.

End Point Security

Beveilig alle externe computerapparaten die verbonden zijn met uw netwerk dankzij de next generation antivirussoftware. 

Event Log Management

Krijg inzicht op wat er gebeurt in de systemen om correcte diagnoses te kunnen maken.

Multi Factor Authentication

Voeg een extra factor toe aan de combinatie gebruikersnaam/paswoord en verlaag het risico op een cyberaanval aanzienlijk.

Managed Detection and response

In geval van inbraak brengt een detectiesysteem u onmiddellijk op de hoogte. Het systeem isoleert de inbreker en beschrijft in detail de route van de inbraak zodat u achteraf de kwetsbaarheid kan aanpakken.

Patch Management

Beheer uw beveiligingsupdates van alle software op een goede, gestructureerde en overzichtelijke manier.

Awareness Training

Met een awareness training maakt u uw medewerkers gewaar van alle bedreigingen.