top of page
Gebruikersomgeving

Copilot

Jouw AI werk assistent. 

Microsoft 365 Copilot is een AI-gestuurde assistent die naadloos integreert met uw Microsoft 365-applicaties. Het biedt intelligente ondersteuning bij het beheren van uw e-mails, documenten, en communicatie, waardoor u tijd bespaart en uw productiviteit verhoogt.

Waarom Copilot?
 • Integratie met Microsoft 365: Copilot werkt naadloos samen met de apps die u al kent en gebruikt, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams.

 • AI-gestuurde assistentie: Met geavanceerde AI-technologieën kan Copilot taken zoals het samenvatten van documenten, het opstellen van e-mails, het zoeken naar informatie en meer uitvoeren.

 • Productiviteitsverhoging: Copilot helpt de efficiëntie te verhogen door routinetaken te automatiseren en gebruikers meer tijd te geven voor creatief en strategisch werk.

 • Gegevensbescherming: Copilot is ontworpen met commerciële gegevensbescherming, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw informatie veilig is

 • Afbeeldingen lezen: Copilot kan door middel van Optical Character Recognition technologie  tekst herkennen op afbeeldingen en deze dus analyseren.

Copilot als zoekmachine

Microsoft 365 Copilot wordt jouw persoonlijke zoekmachine. Stel een vraag zoals je die aan een collega zou stellen, en hij gaat ijverig op zoek naar het antwoord.  Copilot maakt gebruik van informatie die niet alleen online beschikbaar is, maar doorzoekt ook jouw Office 365-apps, van e-mails in Outlook tot documenten in Word, om jou een gepersonaliseerd antwoord te geven op al jouw vragen. 

Office 365 apps

Microsoft 365 Copilot is geïntegreerd in alle Office 365-applicaties en biedt uitzonderlijke ondersteuning om jouw productiviteit te verhogen. Het stelt je in staat om snel PowerPoint-presentaties, Word-documenten en Outlook-e-mails samen te vatten. Copilot genereert een initiële versie van alles, van e-mails tot presentaties, om jou op weg te helpen.

Daarnaast helpt Copilot je bij het analyseren van Excel-bestanden en voert het basisfuncties uit zoals sorteren, markeren en filteren. Copilot biedt suggesties voor formulekolommen voor complexe berekeningen en ondersteunt je gedurende het hele proces.

Heb je een Teams-vergadering gemist? Geen zorgen, Copilot vat de kernpunten van de vergadering samen. Copilot herschrijft je teksten in Word en Outlook, zodat je altijd professioneel en duidelijk overkomt.

Bestanden die niet afkomstig zijn uit Microsoft 365-apps kunnen geüpload worden naar Copilot, zodat ook deze informatie kan geanalyseerd worden.

Architectenbureau
Tekst Reflectie op Glas
voordelen
 • Efficiëntie: Copilot kan helpen bij het snel vinden van informatie en het uitvoeren van taken, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

 • Kwaliteit: Het biedt ondersteuning bij het opstellen van documenten, e-mails en andere content, waardoor de kwaliteit van het werk verbetert.

 • Samenwerking: Het vergemakkelijkt samenwerking door het delen van informatie en het coördineren van taken tussen teamleden.

 • Veiligheid: Vertrouw op de beveiliging en privacy van Microsoft 365.

 • Innovatie: Copilot kan innovatieve oplossingen voorstellen voor problemen of taken, wat kan leiden tot betere resultaten en nieuwe ideeën.

 • Leren: Het kan gebruikers helpen nieuwe vaardigheden te leren en zich aan te passen aan nieuwe technologieën en processen.

ROI

De ROI van Copilot kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals efficiëntieverbetering, tijdsbesparing en de kwaliteit van het werk dat het helpt te verbeteren.

Volgens een recent onderzoek kan Copilot zichzelf al terugverdienen als iedere werknemer dagelijks minstens 3 minuten bespaart. Het onderzoek toont bovendien aan dat werknemers met deze AI-assistent gemiddeld 14 minuten per dag besparen. Dit resulteert in een uitstekende return on investment (ROI).

Financiële grafieken
Werken vanaf een laptop
Case

Je hebt net een Teams-vergadering gemist en vraagt Copilot om een samenvatting. Tijdens deze vergadering ben jij gekozen om een presentatie te geven over jouw project. Je begint meteen met het uitschrijven van je speech, maar weet niet hoe je moet beginnen. Je vraagt Copilot om een eerste versie te maken op basis van de kernwoorden die je hebt opgegeven.

Na het verder verfijnen van je speech, begin je met het maken van de PowerPoint-presentatie. Copilot gebruikt je speech, de merkrichtlijnen en andere relevante documenten om je presentatie zo goed mogelijk samen te stellen.

Door de onverwachte presentatie heb je minder tijd voor je andere taken. Gelukkig kan Copilot snel je e-mails samenvatten en filteren welke echt belangrijk zijn, zodat je je kostbare tijd terugwint.

Wij geven u graag nog wat meer uitleg hoe Copilot een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.
360IT-WEB-CONTACT
bottom of page