top of page
360IT-WEB-MFA-BANNER.jpg

Security Services

Beschikbaarbeid, continuïteit en veiligheid garanderen

Welke IT-beveiliging garanderen we?

Data is de motor van uw bedrijf en het is dan ook belangrijk dat u kiest voor degelijke IT-beveiliging. Het passeert een complex systeem van netwerken, IT-infrastructuur en software en dient continu voorzien te zijn van IT-bescherming. Ons team van ervaren en gedreven Security- en IT-specialisten stroopt de mouwen op om uw bedrijf te helpen voldoen aan die strenge beveiligingsnoden voor uw IT-bescherming. Dat kan gaan van noodzakelijke security services tot meer geavanceerde oplossingen.

Kies voor veiligheid

Bij 360IT bieden wij tal van beveiligingsservices waarmee we zorgen voor een optimale IT-bescherming. Ons IT-bedrijf zorgt voor de IT-beveiliging van tal van online programma’s. Wij hebben onder andere de perfecte tools om uw e-mail te beveiligen tegen cyberaanvallen. Hetzelfde kunnen we doen voor uw hele IT-infrastructuur met ons vulnerability management. Met onze IT-bescherming en assetmanagement zorgen wij voor de volledige bescherming en analyse van alle IT-producten die gelinkt zijn aan uw bedrijf. Zelfs externe computers die met uw netwerk verbonden zijn kunnen wij van IT-beveiliging voorzien met onze Endpoint protection.

Neem actie

Wilt u ons bedrijf inschakelen voor de IT-beveiliging van uw bedrijf? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Dat kan door te mailen naar support@360it.be of door even te bellen naar het nummer +32 9 283 06 90. Onze medewerkers proberen u bij te staan en het beste advies te geven rond uw IT-bescherming. U kunt ook altijd langskomen in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent om daar meer te weten te komen over ons beveiligingsbedrijf en te kijken wat alle opties zijn om de IT-beveiliging in uw bedrijf te waarborgen.

bottom of page