laptop and blue stethoscope

Security Health Check

De gezondheid van uw ICT omgeving in kaart gebracht

De bescherming van uw ICT omgeving is niet zomaar gedaan. Maar veel bedrijven weten door de bomen het bos vaak niet meer te vinden: waar begint u met beveiligen? Wat heeft u nodig? En welke beveiliging heeft u al in gebruik?

Analyseer uw situatie

De Health Check fungeert als een nulmeting van uw informatiebeveiligingsmaatregelen. Tijdens de check werkt onze security consultant een checklist af met de meest voorkomende beveiligingsproblemen en fouten om zo tot een accuraat inzicht in uw beveiligingssituatie te komen. Zo leert u op een veilige en professionele manier hoe uw security er voor staat.

Direct meer informatie over onze Security Health Check?

Informeer bij onze experts:

+32 9 283 06 91

 • Ideaal voor KMO's
  Bedrijven tussen de 10 en 100 medewerkers zonder toegewijde security officer kunnen profiteren van de technische kennis van onze security consultants.
 • Persoonlijk bezoek bij u op locatie
  Onze consultants komen langs op uw kantoor- of bedrijfslocatie om uw netwerken en systemen door te lichten.
 • Begrijpelijke rapportages
  Na de uitvoering worden uw resultaten samengevat in een rapport dat u meteen kunt gebruiken om veranderingen aan uw IT beveiligingsprocedures te maken.
 • Veiligere omgeving
  De Health Check biedt een ideaal startpunt om de juiste beslissingen te kunnen maken voor uw bedrijfsbeveiliging en mogelijk geld te besparen.

Het Health Check Traject

 

Afspraak

Onze security consultant komt bij u op locatie langs om de check uit te voeren. Zo kunnen ook onderdelen als uw netwerk, WIFI, kantoorbeveiliging en serverruimtes meegenomen worden in de check. Hiervoor maakt u een afspraak met onze consultants; het bezoek zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

 

Checklist

Tijdens de check wordt uw ICT beveiliging onder de loep genomen aan de hand van een uitgebreide checklist. De inhoud van deze checklist wordt aangepast aan uw bedrijfssituatie; zo zal een bedrijf dat veel werkt met cloud-based apps anders gecontroleerd worden dan een industrieel bedrijf. Wel is het zo dat een aantal onderdelen standaard meegenomen worden in de controle: uw WIFI- en interne netwerk beveiliging, uw standaard IT procedures, uw spam- of virusscanners, en uw back-up en update procedures zullen altijd bekeken worden.

 

Rapportage

Na de health check stelt de security consultant een rapport op aan de hand van de resultaten. Deze wordt met u besproken, zodat u eventuele vragen meteen kunt stellen. Ook kunt u advies vragen over onze andere diensten die u kunnen helpen met uw zwakke punten, zoals Awareness Trainingen voor uw personeel of scanning en monitoring services voor uw online omgeving of kantoornetwerk.

 

Kennis

Met het rapport heeft u de kennis en informatie om doelgericht en stap voor stap toe te werken naar een veilige omgeving.