top of page
360IT-WEB-MONITORING-BANNEr.jpg

IT-monitoring

Controleert of alle applicaties en diensten werken zoals verwacht.

Wij helpen de IT-omgeving van uw bedrijf te monitoren met onze IT-monitoring. Wij controleren zo of alle applicaties en diensten werken zoals het hoort. Daarna kunt u bij ons een gepast IT-plan laten opstellen. Een IT-omgeving is namelijk voortdurend in beweging: schijven en geheugen lopen vol, services lopen vast en soms draait er iets niet naar behoren. Wat vandaag goed werkt, kan morgen problemen opleveren. Welkom in de wondere wereld van IT.

Wat doen wij bij IT-monitoring?

Wij monitoren onder andere uw schijfruimte, CPU, geheugen, databases, services en beschikbaarheid op het netwerk. Ook alles wat invloed heeft op de performantie houden wij in het oog. Als u dat wenst kunnen wij bij onze IT-monitoring bijkomend omgevingsspecifieke aanpassingen opvolgen. Daarbij hoort onder andere import/export processen, eigen software of software van derden. Om ze daarna allemaal in een IT-plan te gieten dat u heeft laten opstellen.

Enterprise oplossing, ook voor de KMO

Een eigen IT-monitoring uitrollen is duur, arbeidsintensief en het is meestal zelfs niet de beste methode. Ons IT-bedrijf biedt onze klanten daarom toegang tot onze managed cloudoplossing. Deze oplossing, gebaseerd op enterprise software, biedt alles aan wat u van een goede IT-monitoring mag verwachten en u kunt deze en uw IT-plan bij ons laten opstellen en opstarten.

NetwerkSetup360
Onze clouddienst: flexibel en universeel

Alles draait op onze servers. Wij zorgen voor beveiliging, databeheer en datatransfer. Dat haalt de druk van de ketel voor uw IT-afdeling en zo kunnen zij zich focussen op wat telt voor uw bedrijf. Wij ondersteunen Windows, Linux, Unix en bieden universele ondersteuning via SNMP, SQL, Web, JMX. Een integratie met uw eigen software en procedures is perfect mogelijk.

Hoe werkt de opvolging?

Elke gebeurtenis die aandacht verdient, krijgt onmiddellijk opvolging van onze helpdesk. Bij kritische problemen die worden opgemerkt door onze IT-monitoring, zoals cyberaanvallen, krijgt onze technicus een verwittiging per sms of gaat de melding rechtstreeks naar de leverancier. U kunt dan een IT-plan laten opstellen. Deze preventieve aanpak lost potentiële problemen op voordat u ze hebt opgemerkt en zorgt voor een goede optimale IT-beveiliging. U kunt dus op beide oren slapen. Wilt u toch iets checken? Dat kan, want u heeft toegang tot ons klantenportaal. U kunt ook altijd aanpassingen maken nadat u uw IT-plan hebt laten opstellen.

Wees van alles op de hoogte

Wilt u graag dat wij uw IT-monitoring voor onze rekening nemen en dat wij het perfecte IT-plan voor u opstellen? Neem dan vandaag nog contact op met 360IT in Sint-Martens-Latem, dichtbij Gent. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te telefoneren naar het nummer +32 9 283 06 90. Wij geven u met plezier meer informatie rond deze monitoring of onze andere diensten, zoals assetmanagement.

Kwalitatieve monitoring door professionals

Onze monitoring is geïntegreerd in onze werking. Zo kunt u er vanop aan dat er altijd opvolging is door onze helpdesk en er een on-call technicus wordt opgeroepen indien nodig. Geïnteresseerd?

360IT-WEB-SOLLICITEREN

Andere Diensten

bottom of page