top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

Een cyberbedreiging voorkomen

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Wilt u een cyberbedreiging voorkomen op de IT-infrastructuur van uw bedrijf? Neem dan contact op met onze firma en wij zorgen met ons advies en programma’s voor preventie tegen een cyberaanval en digitale inbraken. We willen natuurlijk niet dat de persoonlijke gegevens van uw bedrijf en werknemers in de verkeerde handen belanden. We willen dan ook een cyberbedreiging voorkomen. Daarom gaan wij bij 360IT samen met u aan de slag om te kijken hoe wij voor preventie zorgen tegen deze vervelende digitale inbraken.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Hoe kunt u een cyberbedreiging voorkomen?

In eerste instantie is het belangrijk dat al uw werknemers op de hoogte zijn van hoe ze een cyberbedreiging kunnen voorkomen. Dit doen we door een aantal handige richtlijnen te geven rond de gevaren en de preventie tegen een cyberaanval of digitale inbraken. U en uw werknemers moeten bijvoorbeeld oppassen voor verdachte mails, etcetera. Ons bedrijf zorgt zo onder andere voor beveiliging tegen phishing, wat bijdraagt aan de preventie tegen een cyberaanval of digitale inbraken. Verder zijn er nog een aantal andere zaken waar u ons voor kunt inzetten, voor de preventie van digitale inbraken die ervoor zorgen dat u een cyberbedreiging kunt voorkomen. Hier helpt onder andere vulnerability management bij. Daarin legt ons IT-bedrijf de kwetsbaarheden vast van uw IT-infrastructuur om op die manier cyberaanvallen te voorkomen. Wij doen er alles aan om voor de perfecte preventie tegen digitale inbraken te zorgen en de optimale IT-beveiliging te bezorgen.

Ga in tegen cybercriminelen

 

Wij zorgen voor de beste preventie tegen een cyberaanval. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans en kunt u een cyberbedreiging voorkomen. Neem contact met ons op en wij bekijken samen alle opties hoe we u kunnen bijstaan in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Dat doen we door programma’s te installeren die zorgen voor preventie tegen een cyberaanval, maar ook door ons continue advies en assetmanagement. U kunt ons bereiken via het nummer +32 9 283 06 90 of u kunt ook een e-mail sturen naar support@360it.be. Wij beantwoorden al uw vragen en raden u de nodige soft- of hardware aan. U bent ook altijd welkom in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Daar staan wij van maandag tot en met vrijdag voor u klaar.

bottom of page