bewegend licht

IT-risicomanagement

Iedereen is op zoek om tijd te winnen, 360IT zorgt ervoor dat je geen tijd verliest

Doe beroep op ons IT-risicomanagement en verwacht het onverwachte. Het is als bedrijf belangrijk de beschermingsrisico's in kaart te brengen om te weten wat eraan te doen en hoe erop te reageren in geval er zich iets voordoet. Wij bij 360IT helpen u daarbij. Als u contact met ons opneemt geven wij u meer informatie.

Wat doen we bij IT-risicomanagement precies?

In een continu proces helpt 360IT uw bedrijf risico’s monitoren, identificeren, analyseren, evalueren en reageren. Door met de juiste tools de business processen te optimaliseren verhogen we de productiviteit en efficiëntie. Wij gaan hiervoor een C-Level partnership aan met de CEO of de CIO voor een continue begeleiding van IT-risicomanagement met constante evaluatie op basis van de bedrijfsdoelstellingen. Op die manier kijken we hoe we uw IT-beveiliging kunnen optimaliseren. Dat doen we vaak door enkele handige zaken binnen uw IT-infrastructuur te voorzien zoals:

 

Schat alle gevaren in

Wij schatten voor u alle risico’s in, dankzij ons IT-risicomanagement. Vraag om meer informatie, rond dit management of voor andere hulp, zoals bijvoorbeeld voor assetmanagement via het nummer +32 9 283 06 90 of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@360it.be. U kunt ook altijd langskomen in het kantoor van ons IT-bedrijf in Sint-Martens-Latem, dichtbij Gent, waar wij met plezier alle diensten van 360IT uit de doeken doen.

ISMS

Systematische aanpak om gevoelige bedrijfsinformatie te beheren en te beveiligen die een Risico Management Process toepast.

GDPR Analyses

Begeleiding bij de analyse van uw informatierisico's in het kader van de bescherming van persoonsgegevens.

Privacy Impact Analyses

Begeleiding bij het ontwikkelen van een instrument om privacyrisico's te beoordelen bij dynamische informatiesystemen of wijzigingen in de processen.

DPO

Consulting als externe Data Protection Officer om een evaluatie te maken of uw onderneming GDPR compliant is. 

IT Plan

Ondernemers hebben een Business Plan en een Marketing Plan. Dikwijls ontbreekt een IT Plan. 360IT helpt er een op te bouwen op basis van uw bedrijfsdoelstellingen.