top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

Hyperconverged infrastructure

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

De hyperconverged infrastructure zorgt voor een lagere hardware kost, eenvoudiger beheer, schaalbaarheid en flexibiliteit in een datacenter omgeving. Deze infrastructuur zorgt ervoor dat u enkele uitdagingen binnen uw IT-infrastructuur makkelijk kunt oplossen. Dit systeem zorgt ervoor dat er minder complexiteit is en alle systemen makkelijker werken.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Wat doet de hyperconverged infrastructure?

De hyperconverged infrastructuur van ons IT-bedrijf zorgt ervoor dat al uw data en systemen op één plaats verzameld zijn, waardoor u met vragen ook duidelijker weet waar u terecht kunt. Zo wordt de hardware verdeelt tot virtuele servers, switches en storage. Het fungeert als het brein van het systeem. Wij kunnen bij 360IT voor deze hyperconverged infrastructure zorgen. Dit systeem vraagt natuurlijk ook om een degelijke IT-beveiliging en daar kunnen wij voor zorgen dankzij onze:

Microsoft Office 365 back-up
- Phishing beveiliging
Assetmanagement
- IT-risicomanagement
Endpoint protection

Installeer deze IT-infrastructuur

Zorg dat u al de IT in uw bedrijf goed kunt bewaren, met onze hyperconverged infrastructure. Vraag advies rond deze dienst binnen ons IT-bedrijf door te bellen naar het nummer +32 9 283 06 90 of even alles op e-mail te zetten naar support@360it.be. U kunt ook altijd langskomen in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, rondom Gent om te weten te komen wat ons IT-bedrijf allemaal doet.

bottom of page