Locks

Endpoint Protection

Next Generation Antivirus

Investeren in endpoint protection is noodzakelijk. U mag nog de beste securitysystemen geïnstalleerd hebben, zonder betrouwbare endpoint protection is dat een maat voor niets.

SentinelOne is een voorloper in de nieuwste generatie antivirussoftware. Het biedt bescherming tegen elke vorm van cyberbedreiging en dwarsboomt elke cyberaanval kordaat. Malware, virussen, ransomware, spyware en zero-day aanvallen hebben geen schijn van kans dankzij de Behavioral Artificial Intelligence.

Wat is een endpoint en waarom heeft het bescherming nodig?

Een endpoint is een extern computerapparaat dat verbonden is met een netwerk. Denk aan laptops, desktops, smartphones, tablets, servers en zelfs printers en scanners. Het is een graag gekozen doelwit voor cyberaanvallen omdat het gebruikt wordt door de zwakste schakel in de digitale beveiligingsketen: mensen. Werknemers, partners, leveranciers … allemaal maken ze mogelijks verbinding met uw bedrijfsnetwerk. Dat houdt risico’s in. Als een van die endpoints besmet geraakt, loopt uw hele netwerk gevaar.

Behavioral Artificial Intelligence

We zijn niet over een nacht ijs gegaan om SentinelOne te kiezen. We hebben verschillende antivirussoftware uitvoerig getest en vergeleken en deze kwam hands down als een van de beste en efficiëntste uit de test.

SentinelOne rekent niet op de dagelijkse updates van antivirusdefinities om voldoende bescherming te bieden. Door Behavioral Artificial Intelligence gaat het dynamisch te werk. SentinelOne analyseert het gedrag van software en spoort zo bedreigingen snel op – ook als het een nieuwe of minder gekende virus is.

SentinelOne kijkt naar het hele netwerk, niet slechts naar één apparaat. Het voert scans uit aan de rand van het netwerk om potentiële malware te identificeren, te markeren en te blokkeren. Elk nieuw apparaat dat in het netwerk komt, neemt SentinelOne automatisch op in de endpointbescherming.

 

Klassieke antivirussoftware hebben veel beperkingen

  • Bieden niet voldoende bescherming
  • Afhankelijk van databases van bekende virussen
  • Updates, updates, updates ...
  • Belasten uw systeem en slorpen gulzig uw ram-geheugen
  • Traag presterende computers zijn eerder regel dan uitzondering

 

Tijd voor een upgrade?

Wij zorgen voor een vlotte overgang van klassieke antivirussoftware naar next generation endpoint protection.

Contacteer ons

Preventie, detectie en respons

Next generation endpoint protection pakt alle fases in de cyclus aan en combineert preventie, detectie en respons. Via machine learning en automatisering gebeurt de bescherming van uw endpoint volledig autonoom.

  • Preventie: Statische AI verhindert alle types aanvallen voor ze uitgevoerd worden dankzij een multi-gelaagde preventie. Het is lichte software en het beïnvloedt de goede prestaties van het endpoint niet. Dagelijkse updates en wekelijkse scans zijn niet meer nodig.
  • Detectie: Elke week worden er zero-day aanvallen ontdekt en worden er bijna een miljoen nieuwe malwarevarianten op het web losgelaten. Dat stemt tot voorzichtigheid, want er is maar een succesvolle aanval nodig om schade te berokkenen met alle gevolgen van dien. Behavioral AI monitort continu en legt elk proces vast. Het analyseert het gedrag van software en spoort zo bedreigingen snel op, zelfs als het virus nog niet bekend is (zero day exploits).
  • Respons: Geautomatiseerde endpoint protection zorgt voor een geautomatiseerde oplossing en respons. Blijkt een endpoint toch getroffen door een virus? Het voert een rollback van het systeem uit en het geschiedde kwaad is geschiedenis. Het zorgt voor een kleinere impact van kwaadaardige activiteiten en het vermindert tijd en kosten om geïnfecteerde toestellen te herstellen. Tegenhouden alleen is niet genoeg. Een volledig spooronderzoek is mogelijk om het virus te volgen in het netwerk en te zien hoe het is verspreid. U wil ook weten waar de bedreiging vandaan kwam en wat de bedoeling er van was.

 

SentinelOne | Endpoint Security - Exclusive Networks - Nederland

 

360IT selecteert met voorkeur enterpriseproducten die ook ter beschikking staan voor ondernemingen. SentinelOne wordt door meerdere Fortune 100 bedrijven gebruikt en is een van de snelst groeiende bedrijven op de Amerikaanse markt.

 

 

 

 

De nieuwste generatie antivirus