top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

IT-software ondersteuning

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Zoekt u naar een gerenommeerd bedrijf dat uw IT-software ondersteuning kan bieden? Zoek niet verder want 360IT is een bedrijf met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we de expert op het gebied van IT-infrastructuur en kunnen wij u perfect ondersteunen met uw gehele IT-infrastructuur binnen uw bedrijf. Zo ook voor de ondersteuning van uw IT-software.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
IT-software kan onze ondersteuning gebruiken

Wanneer wij ondersteuning bieden voor uw IT-software doen wij dat voor computerprogramma’s en de bijbehorende data. Deze IT-software willen wij ook optimaal beschermen. Daarom hebben wij enkele beveiligingsprogramma’s die ondersteuning bieden aan uw IT-software om uw gegevens en data te beschermen. Onder andere kunnen wij zorgen voor een back-up van uw Microsoft Office 365. Daarnaast bieden wij ook enkele programma’s aan die preventief werken tegen een cyberaanval. Het zou natuurlijk een probleem zijn als sommige data van uw bedrijf gelekt wordt. Uw IT-software kan dus zeker wat ondersteuning en de nodige IT-beveiliging gebruiken.

Vraag om onze hulp

Wilt u graag dat wij ondersteuning bieden voor uw IT-software? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te telefoneren naar het nummer +32 9 283 06 90. Wij geven u met plezier meer informatie rond deze service. U kunt ook langskomen in het kantoor van ons IT-bedrijf. U vindt ons in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent.

bottom of page