top of page
360IT-WEB-ASSET-BANNEr.jpg

Asset Management

Door een dynamisch, live overzicht van hard- en software is snelle ondersteuning, kostenbeheer en een investeringsbeleid mogelijk.

Assetmanagment overziet, beheert en optimaliseert een overzicht van de software, hardware, processen en gegevens die eigendom zijn van het bedrijf. Gedaan met het bijhouden in spreadsheet-documenten welke hardware en software u hebt en wanneer ze zijn aangekocht. Het is een onhandige manier van werken die onvoldoende overzicht biedt. Een IT-omgeving evolueert voortdurend, soms zonder dat u het merkt, en dat valt manueel moeilijk bij te houden. Daarom biedt 360IT met assetmanagement een heldere, gemakkelijk te gebruiken en altijd up-to-date oplossing.

Wat te inventariseren met assetmanagement?

Wij inventariseren niet alleen software en servers, maar ook desktop, laptops en randapparatuur zoals printers. U weet perfect welke software er op de toestellen staan en welke licenties ze hebben. U kan specifieke toestellen toewijzen aan gebruikers, of het systeem dit automatisch laten bepalen. Voor u een installatie voor uw IT-bedrijf aankoopt, kunt u best rekening houden met alle mogelijke effecten. Wij kunnen u daarmee helpen dankzij ons assetmanagement. Dit door te kijken naar de directe en indirecte kosten, maar ook naar de levensduur en dit zelfs na het verlopen van de levensduur van uw asset. Onder dit assetmanagement valt onder andere risicomanagement, life cycle management, prestatiemanagement en informatiemanagement. Wij staan volledig voor u klaar en zorgen dat uw IT optimaal beveiligd is. Via ons cloudplatform krijgt u een overzicht van wat er aanwezig is in uw bedrijf. De uitgebreide zoekfuncties en exportmogelijkheden geven u volledige controle over het systeem.

Laat u helpen door ons bedrijf

Wilt u dat wij u bijstaan bij assetmanagement? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. U kunt langskomen in ons kantoor of een e-mail sturen voor ondersteuning naar support@360it.be. Ook via het nummer +32 9 283 06 90 kunt u ons bereiken. Wij geven u met veel plezier alle opties mee rondom onze beveiliging en advies rond onder andere security-management.

Andere Diensten

bottom of page