assorted computers

Asset Management

Door een dynamisch, live overzicht van hard- en software is snelle ondersteuning, kostenbeheer en een investeringsbeleid mogelijk.

Asset Managment overziet, beheert en optimaliseert een overzicht van de software, hardware, processen en gegevens die eigendom zijn van het bedrijf. Gedaan met het bijhouden in spreadsheet documenten welke hardware en software u hebt en wanneer ze zijn aangekocht. Het is een onhandige manier van werken die onvoldoende overzicht biedt. Een IT-omgeving evolueert voortdurend, soms zonder dat u het merkt, en dat valt manueel moeilijk bij te houden. Daarom biedt 360IT met Asset Management een heldere, gemakkelijk te gebruiken en altijd up-to-datete oplossing.

Wat te inventariseren

Wij inventariseren niet alleen software en servers, maar ook desktop, laptops en randapparatuur zoals printers. U weet perfect welke software erop de toestellen staan en welke licenties ze hebben. U kan specifieke toestellen toewijzen aan gebruikers, of het systeem dit automatisch laten bepalen.

Cloud oplossing geïntegreerd met onze helpdesk

Via ons cloud platform krijgt u een overzicht van wat er aanwezig is in uw bedrijf. De uitgebreide zoekfuncties en export mogelijkheden geven u volledige controle over het systeem.