top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

Security-management-systeem

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Wilt u meer te weten komen over een degelijk security-management-systeem? Laat u informeren door 360IT, wij helpen u verder met ons advies en jarenlange ervaring en raden u enkele programma’s en infrastructuur aan die ervoor zorgen dat de IT-infrastructuur van uw bedrijf optimaal werken en in veiligheid zijn.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Wat is een security-management-systeem?

Een security-management-systeem is een verzameling van technische maatregelen. Deze worden ingezet om uw organisatie en de daarbij behorende medewerkers, klanten, financiën, goederen en bedrijfsgegevens te beschermen/beveiligen. Ons IT-bedrijf kan hiervoor zorgen dankzij al onze management-services en programma’s. Wij bieden een ruim aanbod aan ondersteuning en beveiligingsprogramma’s die u zeker zullen weten te interesseren, zoals:

- Vulnerability management
Assetmanagement
- Ondersteuning van hardware en software
E-mail security

Gebruik ons beveilingssysteem

Wilt u graag een grondig security-management-systeem zodat alle gegevens binnen uw bedrijf veilig verzameld zitten? Dan zit u bij 360IT goed. Contacteer ons dan en wij geven u alle informatie rond alle opties voor uw IT-beveiliging. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te telefoneren naar het nummer +32 9 283 06 90. Aarzel ook niet om eens langs te komen in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, dichtbij Gent. Onze medewerkers staan klaar om u met een glimlach te ontvangen en u meer informatie te geven rond onze werking en onze producten.

bottom of page