top of page
header_barracuda_total-email-protection.jpg

E-mail security

91% van de cyberaanvallen beginnen met een mail

De meeste organisaties hebben geen adequate e-mail security. Ze vertrouwen op de beveiliging die aanwezig is wanneer e-mailsystemen intern worden gehost of vertrouwen op de beveiliging die wordt geboden door hun e-mailprovider. Maar dergelijke klassieke e-mail security-oplossingen zijn niet meer voldoende. Hackers ontwikkelen steeds geavanceerdere manieren om e-mailbeveiligingssystemen te omzeilen.

Hoe zorgen wij voor degelijke e-mail security?

Als ondernemer dient u uw bedrijf te verdedigen tegen phishing, spoofing, social engineering en fraude om netwerken binnen te dringen en schade aan te richten. Wij bij 360IT steunen daarvoor op Total Email Protection van Barracuda voor uw e-mail security. Vier verdedigingslijnen helpen uw bedrijf een veilige mailomgeving te creëren. Het pakket bevat essentiële bescherming zoals e-mail-filtering, spam-blocking en encryptie. Maar het zijn vooral de meer geavanceerde elementen zoals simulaties, geautomatiseerde responses en artificiële intelligentie die van Total Email Protection een niet te missen product maken.

De opkomst van Spear Phishing aanvallen en e-mail fraude

Spear Phishing komt meer en meer voor. Dat zijn geavanceerde aanvallen via e-mail die doelgericht en erg schadelijk zijn. Cybercriminelen gebruiken dergelijke aanvallen meer en meer en verfijnen hun tactieken elke dag. Volgens een recent rapport zijn in het Verenigd Koninkrijk de helft van de bedrijven al aangevallen via Spear Phishing. U kunt deze cyberaanvallen voorkomen door een degelijke e-mail security. Naast Spear Phishing zijn er uiteraard nog een hele resem bedreigingen en aanvallen via e-mail. Computer Weekly lijst in zijn e-guide de 13 meest voorkomende bedreigingen op en analyseert hoe u uw bedrijf er het best tegen beveiligt. Want hoe complexer ze worden, hoe moeilijker het wordt om u ertegen te verdedigen. U kunt natuurlijk ook te rade gaan bij ons IT-bedrijf dat u advies geeft rond al uw IT-problemen en u bijstaat met onder andere management voor uw asset.

Volg onze stappen op

In deze e-guide van ons IT-bedrijf krijgt u inzicht hoe doordringend phishing aanvallen zijn, hoe ze bedrijven treffen in EMEA en de negen email security features die uw bedrijf helpen voorkomen een doelwit te zijn. Moest u toch nog verdere vragen hebben rond e-mail security of een andere service, zoals hyperconverged infrastructure dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te bellen naar +32 9 283 06 90. U bent ook altijd welkom in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, rondom Gent om u te informeren rond onze IT-beveiliging.

Hoe kunt u een multi-layered email protection opzetten?

Email gateways (EG) hebben reeds bewezen een goede filtering te doen voor zowel inkomende als uitgaande mail, toch? Cybercriminelen vinden dat ook. Daardoor omzeilen ze EG’s en richten ze zich rechtstreeks op de inbox van de gebruikers.

In deze 4 minuten durende video wordt de evolutie van de geavanceerde e-mailbedreigingen besproken en leert u hoe uw multi-layered beveiliging kan opzetten om aanvallers te dwarsbomen vooraleer ze uw bedrijf binnendringen.

The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2019

Elk bedrijf gebruikt e-mail en elke medewerker in dat bedrijf ontvangt er veel. Door het grote aantal e-mails die werknemers te verduren krijgen, zijn ze soms niet altijd even aandachtig voor mogelijke phishing en andere gevaren. Die alomtegenwoordigheid en openheid maakt e-mail een gemakkelijk doelwit om inloggegevens te stelen en malware en spam te verspreiden. Dataloss prevention (DLP) en encryptie zijn dus van vitaal belang om uw bedrijf te beschermen tegen het lekken van gevoelige bedrijfsgegevens via e-mail.

Bekijk dit rapport waarin email security providers worden vergeleken, waaronder Barracuda, Symantec, Trend Micro en anderen en zie hoe hun aanbod zich onderling verhoudt.

E-mailbeveiliging volgens Asaf Cidon, Barracuda VP Email Protection

Omdat cybercriminelen geavanceerde tactieken gebruiken zoals impersonation, C-Level fraude, account takeover en spear phishing is het niet langer voldoende om e-mail te beschermen met een beveiligde gateway.

Asaf Cidon, Barracuda VP Email Protection, licht toe hoe u die nieuwe bedreigingen kan bestrijden en hoe u uw email security kan verbeteren.  Zie hoe u uw merk kan beschermen tegen beschadiging en hoe uw aanvallers kan tegenhouden die anders gevoelige data kunnen bemachtigen.

Barracuda Case Study: verbeter spam email detectie met 200%

De potentiële kost van een succesvolle aanval is onberekenbaar als kritische, vertrouwelijke klanteninformatie in de handen valt van hackers.

Deze Barracuda Case Study toont aan hoe ze bij een klant met Barracuda Sentinel een oplossing bieden voor phishing pogingen, fraude en accout takeover aanvallen.

Barracuda
Barracuda Total Email Protection

Barracuda Essentials: email-filtering, spam blocking, ecryption, archiving and backup

Barracuda Sentinel: bescherming tegen spear phishing en account takeover met een AI engine

Barracuda PhishLine: training en spear phishing simulatie

Barracuda Forensics and Incident Response: geautomatiseerde respons

Meer informatie over Total Email Protection?
360IT-WEB-CONTACT
bottom of page