top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

Phishing beveiliging

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Phishing is vandaag de dag een veel voorkomende vorm van cybercriminaliteit en het is dus zeer belangrijk dat u daar de goede beveiliging voor kiest. We willen namelijk niet dat uw bedrijf grote schade oploopt. Daarom wilt 360IT u graag verder helpen om de IT-infrastructuur van uw bedrijf optimaal te beschermen.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Geef phishing geen kans met onze beveiliging

Wij vinden het heel belangrijk dat uw bedrijf goed beschermd is. Zowel de persoonlijke gegevens van uw werknemers, als de data van uw bedrijf. Daarom investeren wij zeer hard in IT-beveiliging en dus ook tegen phishing. Hiervoor hebben wij een aantal handige programma’s, opleidingen en adviezen. Wij geven onder andere awareness training aan u en uw medewerkers, waarin we vertellen op wat zijn allemaal kunnen letten om phishing en mogelijke cyberaanvallen te voorkomen. Natuurlijk zijn er naast opleidingen ook een aantal programma’s die ervoor kunnen zorgen dat alle data binnen uw bedrijf veilig is. Wij hebben onder andere een service voor de beveiliging van uw e-mails. Wij als IT-bedrijf doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen over hun infrastructuur en ook hun veiligheid te waarborgen. Verder kunt u ook het overzicht van uw infrastructuur in onze handen leggen. Wij doen dan uw assetmanagement, waarbij we alle info voor uw software bijhouden en eventuele gevaren sneller kunnen opspeuren.

Laat onze firma u helpen

Wilt u graag dat wij beveiliging voorzien tegen phishing? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te telefoneren naar het nummer +32 9 283 06 90. Wij geven u met plezier meer informatie rond deze service. U kunt ook langskomen in het kantoor van ons IT-bedrijf. U vindt ons in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent.

bottom of page