top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

Bedrijfsgegevens beschermen

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Wij doen er alles aan om uw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Dit doen we door verschillende tools toe te passen en u degelijk advies te geven. Tegenwoordig is er natuurlijk heel veel gevaar voor uw bedrijfsgegevens met cyberaanvallen, enzovoort en wij willen deze te allen tijde helpen te beschermen.Wij doen er alles aan om uw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Dit doen we door verschillende tools toe te passen en u degelijk advies te geven. Tegenwoordig is er natuurlijk heel veel gevaar voor uw bedrijfsgegevens met cyberaanvallen, enzovoort en wij willen deze te allen tijde helpen te beschermen.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Wat doen we om uw bedrijfsgegevens te beschermen?

Ons IT-bedrijf heeft tal van oplossingen om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Meer nog, we kunnen u ook helpen met ons advies door middel van assetmanagement. Op die manier heeft u te allen tijde een overzicht van welke software of hardware er in gebruik is. Verder zorgt 360IT ook voor de bescherming tegen cyberaanvallen bij uw bedrijf, dankzij ons vulnerability management. We hebben nog een hoop andere services die zorgen voor de veiligheid van uw IT en het beschermen van uw bedrijfsgegevens. U kunt ze allemaal terugvinden op onze website.

Bescherm uw gegevens

Laat ons bedrijf u helpen om uw bedrijfsgegevens te beschermen. U kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar support@360it.be of te bellen naar het nummer +32 9 283 06 90. Wij helpen u met plezier verder. U bent ook altijd welkom in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Daar staan wij van maandag tot en met vrijdag voor u klaar.

bottom of page