top of page
360IT-WEB-RISKANAL-BANNER.jpg

IT-hardware ondersteuning

Wij zorgen voor de veiligheid van uw IT!

✓ ISO27001 certificaat

✓ Back-up van Microsoft

✓ Begeleiding van begin tot eind

Zoekt u naar een geschikt bedrijf dat uw IT-hardware een degelijke ondersteuning kan bieden? Zoek niet verder want 360IT is het geschikte bedrijf. Met onze jarenlange ervaring zijn we de expert op het gebied van IT-infrastructuur. Met al onze kennis kunnen wij u perfect ondersteunen met alles wat de IT binnen uw bedrijf betreft. Zo ook voor de ondersteuning van uw IT-hardware.

Geïnteresseerd in onze beveiliging?

360IT Home Image
360IT-Fotos-Web-SupplyChainattack
Wat doen wij met onze IT-hardware ondersteuning?

Als wij ondersteuning bieden voor uw IT-hardware bedoelen wij daarmee alle fysieke componenten of onderdelen binnen uw IT-infrastructuur. Wij kijken samen met u welke computers, telefoons en dergelijke u het beste aanschaft, maar ook hoe u deze IT-toestellen optimaal kunt beveiligen. Het is natuurlijk enorm belangrijk binnen uw bedrijf dat zowel uw IT-hardware als software voldoende beveiligd is en de juiste ondersteuning krijgt. Wij kunnen u daar een degelijk advies voor geven, zoals onze assetmanagement. Op die manier zorgen wij ervoor dat de gehele IT-infrastructuur van uw bedrijf optimaal functioneert. Wij kunnen uw IT-hardware onder andere beschermen tegen phishing met onze ondersteuning.

Vertrouw op onze ondersteuning

Wilt u graag dat wij ondersteuning bieden voor uw IT-hardware? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@360it.be of te telefoneren naar het nummer +32 9 283 06 90. Wij geven u met plezier meer informatie rond deze service. U kunt ook langskomen in het kantoor van ons IT-bedrijf. U vindt ons in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent.

bottom of page