oog in close up

Monitoring

Controleert of alle applicaties en diensten werken zoals verwacht.

Een IT-omgeving is voortdurend in beweging: schijven en geheugen lopen vol, services lopen vast en soms draait er iets niet naar behoren. Wat vandaag goed werkt, kan morgen problemen opleveren. Welkom in de wondere wereld van IT.

360IT helpt de IT-omgeving van uw bedrijf te monitoren en controleert zo of alle applicaties en diensten werken zoals het hoort.

Wat te monitoren

Wij monitoren onder andere uw schijfruimte, CPU, geheugen, databases, services en beschikbaarheid op het netwerk. Ook alles die invloed heeft op de performantie houden wij in het oog. Als u dat wenst kunnen wij bijkomend ook omgevingsspecifieke aanpassingen opvolgen, zoals import/export processen, eigen software of software van derden.

Enterprise oplossing, ook voor de KMO

Een eigen monitoring oplossing uitrollen is duur, arbeidsintensief en het is meestal zelfs niet de beste methode. Wij bieden onze klanten daarom toegang tot onze managed cloud oplossing. Deze oplossing – gebaseerd op enterprise software – biedt alles aan wat u van een goede monitoring mag verwachten.

Hoe werkt de opvolging

Elke gebeurtenis die aandacht verdient, krijgt onmiddellijk opvolging van onze helpdesk. Bij kritische problemen krijgt onze technicus een verwittiging per sms of gaat de melding rechtstreeks naar de leverancier. Deze preventieve aanpak lost potentiële problemen op voordat u ze hebt opgemerkt. U kunt dus op beide oren slapen. Wilt u toch iets checken? Dat kan, want u heb toegang tot onze klantenportaal.