header_barracuda_total-email-protection

Total Email Protection

91% van de cyberaanvallen beginnen met een mail

De meeste organisaties hebben geen adequate e-mailbeveiliging. Ze vertrouwen op de beveiliging die aanwezig is wanneer e-mailsystemen intern worden gehost of vertrouwen op de beveiliging die wordt geboden door hun e-mailprovider. Maar dergelijke klassieke e-mail security oplossingen zijn niet meer voldoende. Hackers ontwikkelen steeds geavanceerdere manieren om e-mailbeveiligingssystemen te omzeilen. Als ondernemer dient u uw bedrijf te verdedigen tegen die gewiekste aanvallen zoals spoofing, social engineering en fraude om netwerken binnen te dringen en schade aan te richten.

Wij steunen daarvoor op Total Email Protection van Barracuda. Vier verdedigingslijnen helpen uw bedrijf een veilige mailomgeving te creëren. Het pakket bevat essentiële bescherming zoals e-mail-filtering, spam blocking en encryptie, maar het zijn vooral de meer geavanceerde elementen zoals simulaties, geautomatiseerde responses en artificiële intelligentie die van Total Email Protection een niet te missen product maken.

De opkomst van Spear Phishing aanvallen en Email fraude

Spear Phishing zit in de lift. Dat zijn geavanceerde aanvallen via mail die doelgericht en erg schadelijk zijn. Cybercriminelen gebruiken dergelijke aanvallen meer en meer en verfijnen hun tactieken elke dag. Volgens een recent rapport zijn in het Verenigd Koninkrijk de helft van de bedrijven al aangevallen via Spear Phishing.

Naast Spear Phishing zijn er uiteraard nog een hele resem bedreigingen en aanvallen via e-mail. Computer Weekly lijst in zijn e-guide de 13 meest voorkomende bedreigingen op en analyseert hoe u uw bedrijf het er best tegen beveiligt. Want hoe complexer ze worden, hoe moeilijker het wordt om u er tegen te verdedigen.

In deze e-guide krijgt u inzicht hoe doordringend phishing aanvallen zijn, hoe ze bedrijven treffen in EMEA en de 9 email security features die uw bedrijf helpen voorkomen een doelwit te zijn.

Lees de e-guide

The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2019

Elk bedrijf gebruikt e-mail en elke medewerker in dat bedrijf ontvangt er veel. Door het grote aantal e-mails die werknemers te verduren krijgen, zijn ze soms niet altijd even aandachtig voor mogelijke phishing en andere gevaren. Die alomtegenwoordigheid en openheid maakt e-mail een gemakkelijk doelwit om inloggegevens te stelen en malware en spam te verspreiden. Dataloss prevention (DLP) en encryptie zijn dus van vitaal belang om uw bedrijf te beschermen tegen het lekken van gevoelige bedrijfsgegevens via e-mail.

Bekijk dit rapport waarin 12 email security providers worden vergeleken, waaronder Barracuda, Symantec, Trend Micro en anderen en zie hoe hun aanbod zich onderling verhoudt.

 

Barracuda Case Study: verbeter spam email detectie met 200%

De potentiële kost van een succesvolle aanval is onberekenbaar als kritische, vertrouwelijke klanteninformatie in de handen valt van hackers.

Deze Barracuda Case Study toont aan hoe ze bij een klant met Barracuda Sentinel een oplossing bieden voor phishing pogingen, fraude en accout takeover aanvallen.