top of page

Mail Handtekeningen

Een uniforme mailhandtekening is essentieel voor een consistente en professionele uitstraling. 

Krijg het vermogen om email handtekeningen van je bedrijf te ontwerpen, te beheren en uit te rollen en boor een nieuw marketingkanaal aan met een wereldwijd toonaangevend email handtekeningen beheer.

Voordelen
  • Contactgegevens: Een uniforme handtekening bevat essentiële contactgegevens, zoals telefoonnummers, adres, website en sociale media-profielen. Dit vergemakkelijkt de communicatie en maakt het voor ontvangers gemakkelijker om contact op te nemen.

  • Tijdsbesparing voor medewerkers: Doordat medewerkers niet langer handmatig hun handtekeningen hoeven toe te voegen aan elke e-mail, wordt kostbare tijd bespaard. Dit stelt werknemers in staat zich te concentreren op belangrijkere taken en verhoogt de algehele productiviteit.

  • Minder fouten en consistente informatie: Automatische toevoeging van handtekeningen vermindert de kans op menselijke fouten, zoals typografische fouten of verouderde contactinformatie. Dit zorgt voor consistente en up-to-date informatie in alle uitgaande communicatie.

  • Centrale beheersing en updates: De mogelijkheid om handtekeningen centraal te beheren stelt organisaties in staat om snel wijzigingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat alle medewerkers dezelfde bijgewerkte handtekeningen gebruiken. Dit is vooral handig bij een rebranding of wanneer er wijzigingen zijn in de contactinformatie.

Meisje dat Laptop met behulp
Onze diensten

Ons team staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het opzetten van uniforme e-mailhandtekeningen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Van handige tips tot de volledige set up, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Ontdek hoe eenvoudig het is om een consistente en professionele uitstraling te creëren voor al je zakelijke e-mails.

image_edited.jpg
Marketingtool 
  • Professionele uitstraling: Een uniforme mailhandtekening zorgt voor een professionele en consistente uitstraling in al je zakelijke e-mails. Dit draagt bij aan de geloofwaardigheid van je merk en laat een goede indruk achter bij ontvangers.

  • Naamsbekendheid: Door je bedrijfslogo, merkkleuren en contactgegevens op te nemen in je mailhandtekening, vergroot je de naamsbekendheid. Ontvangers associëren je merk met elke e-mail die je stuurt.

  • Promotie en links: Je kunt je mailhandtekening gebruiken om specifieke promoties, evenementen of nieuwe producten/diensten te benadrukken. Voeg bijvoorbeeld een link toe naar je nieuwste blogpost, een aanbieding of een webinar. Of maak gebruik van een banner om het te visualiseren. (Zie links een voorbeeld van een email banner)

  • Leadgeneratie: Door een call-to-action toe te voegen aan je mailhandtekening, kun je leads genereren. Denk aan een link naar een gratis e-book, een demo-aanvraag of een inschrijfformulier voor je nieuwsbrief.

Wij geven u graag nog wat meer uitleg hoe een uniforme mailhandtekening  een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.
360IT-WEB-CONTACT
bottom of page