top of page

Meeting Room

Breng vergaderingen tot leven, waar je ook bent

Om de grote hoeveelheid afstandswerkers te ondersteunen, behoren video- en deelmogelijkheden tot de minimumvereisten van iedere vergaderruimte.
Vergaderen met klanten, leveranciers of collega's die zowel thuis als op kantoor werken is een complexe uitdaging.
Doormiddel van een professionele meeting room wordt dit kinderspel!

  • Alles-in-één device: De meetingbar heeft zowel camera, geluidsinstallatie en microfoons ingebouwd. 

  • verbeterde communicatie:  Meetingbars bieden heldere audio en haarscherpe video, waardoor de communicatie tijdens vergaderingen verbetert. Met het smart cam-systeem met automatische framing en luidsprekertracking wordt er ingezoomd op de persoon die aan het woord is. Zo volg je moeiteloos mee, waar je ook bent. 

  • Plug and play: Met een meetingbar kunnen vergaderingen in een mum van tijd worden opgezet, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.Plaats de pod in je pc en begin presenteren of gebruik het ingebouwd besturingssysteem en start de meeting zonder pc. Meetingbars zijn compatibel met populaire videoconferentieplatforms zoals Zoom en Teams, waardoor naadloze integratie mogelijk is.

De meetingbar

De meetingbar is een krachtige oplossing die je samenwerk ervaring naar een hoger niveau tilt. Vergeet ingewikkelde systemen en frustrerende verbindingsproblemen, want de meetingbar is ontworpen voor eenvoudige, intuïtieve bediening en naadloze connectiviteit.

Hybride werken? Geen probleem! De meetingbar is de perfecte tool voor flexibele vergaderingen, of je nu op kantoor bent of thuiswerkt. Ervaar haarscherpe videobeelden, kraakheldere audio en geïntegreerde AI-functies die je meetings nog productiever en efficiënter maken.

Voordelen 
  • Plug-And-Play: Start een meeting op in een mum van tijd.

  • Ruisonderdrukking: Voorkom al het storende omgevingsgeluid.

  • Sprekertracking: Zoom automatisch in op de persoon die aan het woord is, zo volg je moeiteloos mee.

  • Haarscherpe beeldkwaliteit: Ervaar vergaderingen alsof je er persoonlijk bij bent.

  • Flexibiliteit: Of je nu op kantoor bent of thuis werkt  met de MeetingBar ben je altijd verbonden en klaar om te vergaderen.

  • Compatibel met meeting platforms zoals Zoom, Microsoft Teams, ...

  • Veilige manier van vergaderen: Versleutelde communicatie, strikte toegangscontrole en regelmatige beveiligingsupdates.

Wij geven u graag nog wat meer uitleg hoe een meeting bar een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.
360IT-WEB-CONTACT
bottom of page